مشاوره حقوقی رایگان - چگونگي الزام طرف مقابل به تعهدات مالي

سلام
در يك پرونده مالي، شاكي ( يك شركت تجاري است ) به حكم قانون موفق به اثبات پرداخت اصل بدهي به مبلغ ٥٠٠ ميليون و تاخير تاديه به مبلغ ٧٠٠ ميليون شده است ، در ادامه با توجه به معسر شناخته شدن بنده ، اصل بدهي تقسيط گرديده و چند قسط نيز پرداخت شد ، در ادامه به دعوت شاكي جلسه اي با حضور اعضاي هيات مديره شركت شان و اينجانب تشكيل و مطابق صورتجلسه تنظيم شده ، مقرر گرديد در قبال كل مطالباتشان ، يك باب آپارتمان ( منزل مسكوني) و يك قطعه چك مجموعا به ارزش ٨٠٠ ميليون تومان بابت اصل و فرع بدهي دريافت و مصالحه نمايند، وليكن اينك بعد از گذشت يكماه از تنظيم اين سند ، شاكي از انجام اين توافق استنكاف مينمايد، آيا از نظر قانوني مجاز به اينكار هستند ؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
هر توافقی که قانونا دوطرف با یگدیگر انجام میدهند محترم است. لذا نظر به اینکه شما با آن شرکت (البته این توافق و صورتجلسه باید به مهر و امضاء مجاز شرکت که یک شخصیت حقوقی است رسیده باشد) توافق جدیدی پس از صدور حکم و اجرای آن رسیده اید میبایست توافق جدید را که موخر بر حکم دادگاه است اجرا کنند. فلذا در صورت عدم انجام تعهد میتوانید الزام شرکت را به انجام تعهد از سوی دادگاه درخواست نمایید. موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چنانچه نسخه ای(اصل)از این توافق نامه دارید می توانید با رائه تصویر مصدق آن به اجرای احکام درخواست توقف اجرای حکم را نمایید.یاالله