مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه

باعرض سلام
اگر مصالحه ای عادی و بدون شاهد، بین مادر و فرزند منعقد و صیغه شرعی جاری گردد، به و طرفین امضا کنند بخاطر نبود شاهد میتوان انرا رد کرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
قرارداد صلح باید به صورت رسمی و در دفترخانه تنظیم گردد
و قرارداد صلح عادی باید در دادگاه اثبات گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بتوانید آنرا در دادگاه ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر دلایل متقن دیگری وجود داشته باشد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهم موجودیت آن است اگر واقعاً همچین سندی وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر اگر امضاء ها اصل است، خیر ،لیکن تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، با سایر دلایل میتوانید اثبات نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله امکان انکار از طرف هر یک از طرفین وجود دارد برای اثبات آن می‌توان از کارشناس خط در مواقع ضرورت استفاده کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر می توان در دادگاه با انجام تشریفات قانونی و دفاعیات موثر آن را اثبات نمود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اصل بر صحت قرارداد است با این وصف چون عادی تنظیم شده باید در دادگاه ثابت بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت قرارداد است و اصل آزادی اراده ها بر این موضوع صحه میگذارد که قرارداد صحیح است فقط ممکن است احتیاج به اثبات در محکمه باشد‌.