مشاوره حقوقی رایگان - سلام بعد از 20 روز کاری در اطلاع رسانی ثنای من اومده یعنی چی؟

سلام بعد از 20 روز کاری در اطلاع رسانی ثنای من اومده یعنی چی؟

نسبت به اتهام تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداري طی شماره ....................... مورخ 1399/08/28 حكم برائت صادر شد.
ابلاغیه شماره 99............................. مورخ 1399/08/29 جهت ابلاغ دادنامه شماره ...................... مورخ 1399/08/28 برای شما صادر شد

ابلاغیه شماره ............................. مورخ 1399/08/29 مربوط به آقای ....... در تاریخ 1399/09/01 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

ولی در قسمت خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه شده است

پاسخ ها :

محمدرضا قنادنیا

محمدرضا قنادنیا :

رای برائت یعنی اتهام انتسابی رد گردیده است ،شما شاکی بوده اید یا مشتکی عنه؟