مشاوره حقوقی رایگان - قاضی حکم داده که گوشی منو بیاره بعد اومده پرونده مختومه شد

این که پرونده مختومه شد یعنی چی من گوشیم گم کردم و الان پیدا شده شورا حل اختلاف هم رفتم قاضی حکم داده ولی بنده خدا نه جلسه اومده نه گوشی میاره بعد رفته روی رای قاضی واخواهی کرده بازم جلسه که واخواهی کرده نیومد و الان دوباره حکم قاضی حکم داده بد ازم محکوم شده بعد نوشته پرونده مختومه شد ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود.
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراص دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به حکم می‌توان درخواست صدور اجراییه داد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعتراض نماييد در مهلت قانوني

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به شعبه مراجعه کنید در صورت قطعی شدن خکم درخواست صدور اجراییه کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

بعد از ختم رسیدگی و صدور رای نهایی باید درخواست اجرا کنید