مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی در اثر توهم ناشی از مصرف دارو

سلام
من پزشکم
برای بهبود خوابم تحت نظر پزشک داروی خواب آور مصرف می کردم اما گاهی این داروها عارضه داشتند و موجب میشدند که کارهایی انجام بدم که در اختیارم نیستن
مثلا چند وقت پیش از شدت خستگی داروی خواب آور مصرف کردم و و بعدش بدون اختیار به یکی از دوستان دبیرستانیم که خانم بود پیام دادم و صرف شوخی به او گفتم من دوست دختر همسرتم و با او ارتباط داشتم و ...
اما به محض اینکه اثر دارو از بین رفت خودم را معرفی کردم و معذرت خواهی کردم
اما همسر آن فرد ازمن شکایت کرد به جرم مزاحمت
در حالیکه هیچ قصدی نداشتم و هیچ خصومتی با آن فرد ندارم یکی از دوستان قدیمی بنده هست
اگر از روان پزشک نامه بیاورم آیا دادگاه قانع میشود
و در نهایت چه حکمی دارد؟