مشاوره حقوقی رایگان - صغیر در ورثه

سلام. چقدر شما خوبید. پدر و مادری مرحوم شده اند. یک منزل پدری باید طبق قانون تقسیم شود چون پدر هیچ وصیتی نکرده. در طی روال اداری انحصار وراثت تا زمان فروش اگر مثلا خدای ناکرده یکی از وراث فوت کند و یک فرزند صغیر مثلا ده ساله داشته باشه چه میشه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، مهجور، اگر پدر یاجد پدری، ندارد؛ 1-بایدبرایش، قیم تعیین کرد 2-چه، پدر وجد پدری داشته باشدیاقیم داشته باشد تقسیم،ویا فروش، بایدحتما، توسط دادگاه انجام بگیرد، والا، تقسیم، باطل است،