مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مسکن

سلام.میخواستم بپرسم کسی که خانه ای را فروخته بدون این که جایی قراردادی نوشته شود فقط پول ردوبدل شده حدود 25روز از آن گذشته میتواند تقاضای فسخ قرارداد کند. به دلیل ضرر زیادی که ما یعنی فروشنده دیده ایم تقاضای فسخ قرارداد داریم ولی خریدار قبول نمی کند.

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام ، چنانچه مورد معامله تحویل خریدار گردیده باشد ، و پول نیز رد و بدل شده باشد ، و از طرفی شهود نیز وجود داشته باشد . امکان فسخ معامله با این ترتیب وجود ندارد . اما از آنجا که فرمودید که ضرر زیادی دیده اید و چون قراردادی فی مابین شما نیست ، می توانید به استناد خیار غبن از دادگاه با اخذ نظریه کارشناسی تقاضای فسخ معامله بنماید .

یک وکیل

در صورتی که می خواهی به خیار غبن استناد نمایید با توجه به فوریت ان هر چه سریعتر جهت طرح دعوا اقدام فرمایید