مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

با سلام . من ملکی را با چند فقره چک فروخته ام و در قولنامه شرط گذاشته ایم که “ در صورت عدم وصول مبلغ هر یک از چک‌های معامله در هر یک از موعدهای مقرر به هر دلیل فروشنده حق دارد در پایان وقت اداری همان روز و بدون مراجعه به هیچ مرجع قانونی و قضایی بطور یکجانبه معامله را فسخ نموده و طرف مقابل نیز موظف است ضمن تحویل مورد معامله به فروشنده ، ملک مذکور را به نام فروشنده انتقال دهد و فروشنده نیز می‌تواند ملک را به فرد دیگری انتقال دهد”
و برای عدم انجام تعهد هم مبلغ 150 میلیون تومان نیز ضرر و زیان تعیین شده است. چک اول خریدار پاس شده اما چکهای بعدی به علت کسر موجودی پاس نشدند . یکی از این چکها در پایان وقت اداری همان روز به همراه گواهی عدم پرداخت از بانک برگشت خورد. لازم به یادآوری است که خریدار ملک مذکور را تخریب و اقدام به آپارتمان سازی کرده است و بعد از برگشت چک و مبادله چند اس ام اس (پیامک) درخواست شماره حساب و مهلت برای واریز کل مبلغ معامله کرد و طی چند مرحله مبالغی را (کمتر از وجه چک برگشت خورده) به حساب من واریز کرد اما در نهایت به وعده خودش عمل نکرد.
لطفا راهنمایی بفرمایید من چگونه می‌توانم با استناد به چک برگشتی و شرطی که در قولنامه گذاشته‌ایم درخواست فسخ معامله و ضرر و زیان بنمایم؟ ایشان ادعا می‌کند براساس پیامکهای رد و بدل شده، من به معامله پایبند بوده‌ام در حالیکه من در همان روز که چک را برگشت می‌زدم به ایشان اعلام کردم که معامله فسخ است و در واقع هدف او فقط وقت‌کشی بوده است و به هیچ یک از تعهداتش عمل نکرده است.
در ضمن چگونه می‌توانم از وکالت وکلای این سایت استفاده کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی شما می توانید درخواست پذیرش وکالت خود را در قسمت «وکیل میخواهم» وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

پرسشگر :

با سلام، لطفا نظرات مشورتی وکلای محترم را نیز برایم ارسال فرمایید تا براساس آنها بتوانم وکیل انتخاب نمایم. با تشکر

یک وکیل

با سلام
در صورتیکه نیاز به وکیل داشته باشید میتوانید با اینجانب تماس بگیرین

یک وکیل

با توجه به انکه فسخ معامله از سوی طرفین نیاز به اراده طرفین داشته و دادگاه در اینخصوص نقشی نداشته و تنظیم دادخواست و دفاع از دادخواست تخصصی است لذا حتما به یکی از همکاران یا اینجانب مراجغه نموده که خدای ناکرده دچار ضرر نگردید

پرسشگر :

با سلام، جنای آقای طهرانی با توجه به شرح ماوقع، آیا در صورت اقدام و گرفتن وکیل مانند جنابعالی ، میتوانم موفق به فسخ و دریافت ضرر و زیان شوم؟

یک وکیل

سلام" قبلاً به این سؤال پاسخ لازم ارائه شده است و سؤال این بار به نحو دیگری تکرار شده است !