مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه

با سلام. مادر بنده هیچ مستمری ندارد. آیا میتواند مستمری پدربزرگش که در گذشته کارمند راه آهن بوده را دریافت کند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شرایط پرداخت حقوق به نوه بازنشستگان این است که پدر و مادر فرد فوت شده باشد و هیچ درآمدی و بیمه پردازی نداشته باشد در این صورت و با داشتن رای دیوان می‌توانند از حقوق و مستمری پدربزرگ خود بهره‌مند شود.