مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه

با سلام. دخترم 32 سالشه مجرد لیسانس هست اما کار پیدا نمیکند و دچار بیماری روحیه و ده ساله تحت درمان روانپزشکه پرونده درمانی هم دارد. پدرش از کار افتاده هست و ایشون هم نامه از کار افتادگی از پزشک دارد ضمن این که هیچگونه بیمه و حقوقی نداره و دوسال هست که بیکار هست. آیا سهمی ازحقوق پدربزرگش که فوت شده به دخترم تعلق میگیرد؟ البته الان خانوم پدربزرگش در قیدحیات هست و مستمری شوهرش رو میگیره و خودش هم حقوق بازنشستگی داره. لطفا بطور دقیق راهنمایی کنید من چجوری میتونم اقدام کنم. باسپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دختر شما تحت تکفل پدر است و مشمول حقوق پدربزرگ نیست زیرا باید اثبات شود که ایشان قبلا تحت تکفل پدربزرگ بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا امکان ندارد مگر احراز و اثبات گردد که نوه از قبل تحت تکفل پدربزرگ بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان ندارد مگر اینکه ثابت شود دختر شما تحت تکفل پدر بزرگش بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر شما تحت تکفل پدر خویش است فلذا نمی‌تواند از مستمری پدربزرگ بهره‌مند شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدربزرگ خود نباشد امکان دریافت مستمری وجود ندارد و با توجه به توضیحات مذکور خیر تعلق نخواهد گرفت