مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. پدر من قبل از مادرشون فوت کردند و عمو و عمه درخواست ارث کردند. در آخر قرار به کارشناسی اموال شده. سوال این است که چه اتفاقی برای خانه می افتد؟ آیا دادگاه آن را برای فروش میگذارد؟ (چون ما پول به اندازه سهم اون ها نداریم.) آیا عمه یا عمو حق دارند سهم خودشان را از خانه تخریب کنند یا بفروشند به کسی؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عمو و عمه سهمی از ارث برادرشان ندارند و فقط مادربزرگ‌ها از پسرش ارث میبرد و حتما عمو و عمه از خدا بی خبر در تلاش برای مادرشان هستندو خانه به صورت مشاعی تقسیم میشود