مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن قفل منزل متروکه

سلام
منزل ماترک مرحوم قفل است و کلید در اختیار وراث نیست . با توجه به این که یکی از وراث حاضر به فروش نیست، باقی ورثه ناچار از مزایده گذاشتن ملک هستند. اکنون کارشناس اصرار به بازدید از داخل ملک دارد. چطور قفل به صورت قانونی باز شود بی آن که وارث ناراضی بعدا ادعایی نکند؟ نماینده دادستان اظهار میدارد چنانچه قفل را باز کند و تحریر ترکه انجام دهد ، دوباره ملک را مهر و موم میکند. لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنیم که کارشناس ارزش گذاری بتواند داخل ملک بیاید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با نظارت نماینده دادستان اقدام گردد
قفل ساز آورده و مراحل انجام گیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اجرای احکام اقدام به باز گشایی ملک خواهد شدتا کارشناسی انجام گردد و سپس همانگونه که به شما اعلام شده ملک مهر و موم می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق مرجع قضایی درخواست خود را مطرح نمایید تا اجازه ورود به منزل صادر گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اجرای احکام دستورات لازم را صادر خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه مربوطه مجوز داخل شدن در ملک را دریافت نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مطابق اظهارات نماینده دادستان عمل کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
در همان زمان که تحریر ترکه انجام میدهید با کارشناس جهت بازدید ملک هماهنگ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق نماینده دادستان صورتجلسه شود و توسط متخصص این کار انجام گردد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود کارشناس می‌تواند درخواست به دادگاه بدهد و قفل ساز درب را باز کند