مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام. خانومم طلاق خلع گرفته با بخشش 50 تا سکه اگه در روز های آخر عده بخواهد به سکه هایش رجوع کند و من فرصت رجوع نداشته باشم و عده تمام شود، اون وقت حکم چطوری میشه؟ آیا حق من که فرصت رجوع نداشتم از بین میره یا خلع قانونی در این مورد وجود داره؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام رجوع به مابذل باید به شکلی باشد که شوهر امکان رجوع داشته داشته باشد در غیر این صورت رجوع به مابذل وجاهت قانونی ندارد