مشاوره حقوقی رایگان - اقرار وصول مهریه بجای بذل مهریه

من توی دوره ی عقد و دوشیزه هستم. با همسرم به مشکل خوردم و برای اینکه جداشیم این اقا گفت اگر مهریه و طلاهایی که هدیه بوده بهش بدم وکالت طلاق بهم میده. رفتیم دفترخونه و من شرایط رو به سردفتر گفتم و ایشون گفتن باید اقرار وصول مهریه امضا کنم و گفتن توی قانون چیزی به اسم بخشش مهریه ثبت نمیشه و من هم اعتماد کردم و امضا کردم. حالا یکی از نزدیکان که قاضی هستن مدارکم رو دیدن و گفتن که اینکار اشتباه بوده. اول اینکه نصف مهریه بهم تعلق میگرفته و من اقرار به وصول کل مهریه کردم و همسرم میتونه با این سند از من شکایت کنه. در صورتیکه من کل مهریه رو بخشیدم و بنا به اعتماد به حرف سردفتر اقرار وصول رو امضا کردم. دوم اینکه وکالت طلاق در ازای بذل مهریه ثبت شده. حالا من چطور میتونم این اقرار وصول رو ابطال یا اصلاح کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما الان در چه مرحله ای هستید ؟

پرسشگر :

دادخواست طلاق دادم و21 اسفند دادگاهدارم. اما این مسیله ی اقرار وصول مهریه برام دردسر میشه. یعنی قاضی گفته حتی بعد از طلاق هم همسرم میتونه شکایت کنه

پرسشگر :

میخوام ببینم راهی داره بتونم این اقرار وصول رو باطل کنم یا به بذل مهریه تبدیل کنم؟

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سند رسمی که شما امضا کرده آید قابل ابطال و اصلاح نیست. به نظر اینجانب می بایست وکالت‌نامه را اصلاح(عوض شود) فرمایید.بجای بذل بیان شود در قبال دریافت کل مهریه و....

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست ابطال اقرارنامه بخاطر جعل مفادی راتقدیم دادگاه نمایید

ایمان صالح رمجیان

جناب آقای ایمان صالح رمجیان:

سلام و‌درود با توجه به اینکه مبلغی وصول نکردی و اون اقرار شکلی بوده و‌ماهیتا پولی نگرفتین اگه شوهرتون‌ادعاذ کنه میتونید دفاع کنید ولی بستگی به نظر قاضی داره
ویا اینکه تقاضای ابطال اون رو‌بکنید

یک وکیل

در قانون ابراء (مهريه) يعني برئ الذمه كردن و داريم
ابطال هر سند رسمي خيلي دشوار و صعب العبوره در مواردي هم غير ممكن با وكيل مشورت كامل و فني تر داشته باشيد

پرسشگر :

همسرم که قطعا نمیاد اصلاحش کنیم. با چند وکیل مشورت کردم گفتن شکواییه جعل مفادی بدم اما احتمال موفقیت خیلی کمه.

پرسشگر :

از طرفی گفتن که احتمال اینکه همسرت متوجه این قضیه بشه و ادعایی کنه خیلی کمه اصلا بهش فکر نکن و دنبالش نرو.اگر پیش اومد شکواییه جعل مفادی بده و اینکه هیچ شماره حسابی هیچ چک یا پولی رد و بدل نشده میتونی اثبات کنی.البته اینم بگم که اول سند اقرار وصول مهریه ثبت شده و به فاصله چند دقیقه بعدش وکالت طلاق در ازای بذل مهریه تنظیم شده که این خودش تضاد دارن باهم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با گزفتن وکیل مجرب میتوانید اقدام لازم را معمول دارید