مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. زوجه هستم. یک سال از عقدم میگذرد. من یک هفته بعد از عقد متوجه شدم همسرم به شدت دروغگو هست و حتی بسیاری از حرف هایی که قبل عقد زده بود قصد عمل کردن بهشون رو نداشته و فقط برای گول زدن ما بوده. لذا تمکین نکردم و اون عدم تمکین داد و به صورت صوری منزل و اثاثیه تهیه کرد و من ناشزه شدم و من حتی به طلاق توافقی بدون مهریه راضی هستم و بهش پیشنهاد دادم اما اون به هیچ عنوان راضی به طلاق نیست. من خودم دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و با توجه به نزدیک بودن بسیار زیاد ویژگی های شخصیتی ایشان به اختلال شخصیت ضد اجتماعی میخواستم بپرسم میتونم درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج رو مطرح کنم و طلاق بگیرم؟ چه مدارکی برای اثبات این موضوع برای قاضی لازم هست؟ باز هم در صورت این درخواست حاضر به گذشت از مهریه هم هستم. فقط میخوام که ازش جدا بشم و دنبال مهریه نیستم. راهکاری رو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر وضعیت روانی زوج، سبب عسر و حرج شما باشد می توان برای طلاق اقدام نمود؛ گرچه راهی است دشوار

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید