مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

درود.
من با همسرم یک ساله که به اجبار پدر و مادرم ازدواج کردم.
از اوایل نامزدی متوجه اخلاق های غیرقابل تحملش شدم و هم به خودش و هم به پدر و مادرم گوشزد کردم، اما به دلیل نسبت فامیلی مانع شدن و تصمیم گیری به عهده من نبود. و الان در فاصله 500 کیلومتری از  شهر خودم هستم و از خانواده و آشنایان به دورم.

وسواس بسیار شدید فکری روی موضوعی.

خساست بیش از حد در حدی که حتی وقتی میره سر کار آبگرمکن رو خاموش میکنه و تلوزیون رو میزاره روی خاموشی خودکار که استفاده نکنم.

پول تو جیبی ندادن در حدی که یک روز ساعت 15 وقتی که ایشون سر کار بود من داشتم از حال میرفتم باهاش تماس گرفتم و موضوع رو بیان کردم و درخواست کردم که با بیاد یا مقداری پول بهم بده که خودم رو به دکتر برسونم اما متأسفانه ساعت 9 شب باهام تماس گرفتن و گفتن من بیمارستانم، اسنپ بگیر و بیا بیمارستان.

تهمت برای عدم داشتن بکارت در صورتی که با وجود عدم رضایت بنده قبل از عقد مجبور به دادن تست باکرگی شدم و خانواده ام جواب تست رو به خانواده ایشان تحویل دادند.

این هارو تونستم تحمل کنم اما مدتی بخاطر وسواس ایشان به مسائل بهداشتی و استفاده بیش از حد آن ها، در رابطه جنسی، محدوده زنانگی بنده دچار عفونت شده (به دلیل تغییر ph به وسیله اقلام بهداشتی)
با خود ایشان به پزشک مراجعه کردیم و داروهایی تجویز شد و دستور پزشک عدم داشتن رابطه جنسی بود تا دوره مصرف داروها.

متاسفانه ایشان همیشه از بنده درخواست رابطه ی جنسی داشتند و با توجه به عدم رضایت بنده و یادآور شدن دستور پزشک ایشان رضایتمند نبودند و در واقع به بنده تجاوز کردند.

و در حال حاضر بیماری بنده تشدید شده و حین رابطه درد بسیار شدیدی دارم و در صورت عدم قبول کردن رابطه ایشان حرکت های ضربه زدن به سر، ضربه به دیوار و کوبیدن درب و حتی لگد زدن به بنده و تهدید به گفتن به والدینم رو انجام میدن.

دیگه نمیتونم تحمل کنم. و میدونم خانوادم به دلیل رسم و رسومات خانوادگی پشتیبان بنده نیست.
راهی برای جدایی با مهریه هست؟

باید چطوری و از کجاها اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید منزل مشترک را ترک کنید و به منزل پدرتان برید و برای طلاق و مطالبه مهریه اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
مهریه حق زوجه است و قابل مطالبه است
و برای اقامه دادخواست طلاق شما باید دلیل داشته باشید و عسر و حرج شما باید اثبات گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مهریه یک دین مالی می‌باشد که قابل مطالبه است مگر اینکه زوجه خود از آن رجوع نماید اما در خصوص طلاق

زوجه می‌بایست در اینجا وکالت در طلاق داشته باشد

یا بتواند عصر و حج خود را اثبات کند

تحت عنوان کراهت شدیدم تحت شرایطی امکان‌پذیر است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مهریه حق شماست مژالبه کنید
همچنین مطالبه نفقه
از طریق دفاتر خدمات قصایی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر دادخواست طلاق خود را در دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان ثبت کنید مواردی که فرمودید برای صدور حکم طلاق کافی نیست مگر موارد حاد پروانپزشکی که به تایید پزشکی قانونی هم برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست طلاق شما باید دلیل داشته باشید و عسر و حرج شما باید اثبات گردد و مهریه تحت هر شرایطی به شما تعلق میگیرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتوانید از محل سکونت مشترک خارج شده و با اخذ گواهی از پزشک متخصص موضوع را مطرح نمایید اقدام به مطالبه حقوق مالی نموده و سپس با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطالبه حقوق مالی از جمله مهریه و نفقه نیازمند طلاق نیست و شما در زندگی مشترک نیز می‌توانید آنها را مطالبه کنید.
با توجه به پرونده پزشکی شوهر شما، به نظر میرسد که بتوانید عسر و حرج خود را ثابت کنید و از این طریق اقدام به طلاق کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید با مدارک و اسناد �ریق دفتر خدمات قضایی طرح دعاوی مربوطه را نمایید که بسیار مفصل می‌باشد توصیه می‌کنم قبل از آن از طریق وکلای سایت مشاوره تلفنی بگیرید