مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

درخواست طلاق دادم همسرم اصلا خوب نیس چ چیزهای ب طلاق موثره که رای ب خانم بیاد
همسرم ب شدت اذیت می‌کنه و دست بزن داره هر لحظه ممکنه سمت من چیزی پرتاب کنه. بنده مجبور بودم. درخواست طلاق بدم چون اون منو مجبور. کرده بود .
شوهرم اصلا شخصیت کلامی نداره و همش فحش بد میده یکبار جلسه شورا گذاشتن برای طلاق نیامد. اما بار دوم
اما اومد دادگاه گفت طلاق. نمیدم
خوب مدارک من یک نامه پزشکی دارم که از سال 97 هست

صورت جلسه ترک منزل شوهرم. و نبود مواد غذای  دارم

یه رای تمکین ک رای ب من اومده

یک رای. تهدیدو توهین. دارم.

و یک سو پیشینه ب داشته فکنم کتک کاری ..

بنظرتون میشه کمک کنه خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
و اینم بگم
مرحله داوری. من داور انتخاب کردم .
الان دو هفته از مرحله داوری میگذره
بعد داوری چ مرحله ای هست؟؟ خواهش مدارک من. آیا قابل قبول قاضی هست س؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پیازمند گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نیاز به مدرک و ادله دارید تا بتوانید ثابت کنید که زندگی در کنار این مرد برایتان امکان ندارد برای مشاوره بهتر است با وکلای سایت تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، برای صدور ‌حکم طلاق باید عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد
و شما باید به صورت دقیق و قانونی دفاع نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از موارد عسروحرج باشد دادگاه با طلاق موافقت میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست عسر و حرج اثبات شود نیاز به گفتگوی متقابل در این خصوص دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست صدور حکم طلاق بعلت عسروحرج به نتیجه میرسید.بعداز نظرداور حکم میرن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص موارد فوق نظر قاضی رسیدگی کننده و در مراحل بعد نظر قضات تجدیدنظر و دیوان عالی کشور ملاک عمل است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر شما ثابت کنید کنید که با وضعیت موجود در غیر و خرج هستید بله رای به نفع شما صادر خواهد شد
بعد از داوری انشاالله رای صادر میشود

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام باتوجه به مدارک درصورت دفاع صحیح و قوی می توانید طلاق بگیرید . در خصوص داوری از دادگاه بخواهید به دلیل امتناع همسرتان از معرفی داور ؛ دادگاه از دایره داور یک داور را معین نماید .

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
پس از داوری رای صادر میشه.
یکی دیگه از مواردی که میتونه به شما کمک کنه بذل کل یا قسمت زیادی از مهریتون هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر می رسد که بررسی بیشتری صورت گیرد . اما در نظر داشته باشید تمام مواردی که درباره سوء رفتار و سوء معاشرت همسر خود اذعان داشتید ، نیاز به مدرک و دلیل محکمه پسند دارد و صرف ادعا مکفی نیست . بنابراین شما می توانید با اثبات عسر و حرج خود ، نسبت به ثبت دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه اقدام کنید .