مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر ..ملک

سلام. سال پیش خانه رهن کردم توی بنگاه سند رو دیدم و با کسی که سند بنامش بود قرارداد بستم. ولی سال قبلش خانه به شریک خودش بصورت قولنامه ای فروخته بود اما سند بنامش نزده بود مستاجر قبلی هم با همون شریک قرارداد بسته بود توی همون بنگاه .. اما هیچکدام به ما چیزی نگفتن حالا اون طرف توانست سند رو بنام خودش کنه و دادخواست خلع ید داد
من هم دادخواست مطالبه وجه دادم از کسی که باهاش قرارداد داشتم. کسی که من باهاش قرارداد بستم می گه پول بحساب من واریز نشده و به اسرار بنگاه امضا کرده .. و کلید را تحویل شورا دادم. و کسی که الان خونه بنامش می گه که شورا بهش کلید رو می ده؟؟؟ ..تقاضای راهنمایی دارم. ممنون

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام پیشنهاد میگردد از ایشان شکایت کیفری انتقال منافع مال غیر نمایید

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام اگه قبل از اینکه به شما اجاره داده باشه..فروخته باشه.. در واقع مرتکب جرم شده . ولی چرا مالک بعد از یکسال اومده جای بحث داره.. ممکنه ثمن معامله را نداده باشه و تحویل ملک بعد از پرداخت کل ثمن باشه که اینجا ایشون جرمی مرتکب نشده..اگه چنین باشه تا پایان عقد اجاره نمیتونه شما را بیرون کنه.. در غیر اینصورت به زور دادگاه به خواسته اش میرسه و نیازی به کلید شورا هم نداره.. البته میتونه با حکم دادگاه از شورا هم کلید رو بگیره