مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصرف عدوانی

با سلام و خسته نباشید.
همسر من 20 سال پیش ملکی از زمین شهری گرفته بوده. سال 95 با وکالت معمولی به من داد. من با همون وکالت دست نویس از طریق بنیاد مسکن اقدام کردم و سال 97 سند تک برگی گرفتم. بعد راه و شهرسازی به درب خونه اومد مدرک خواست گفتم سند دارم. رفته از طریق اداره ثبت با کلک سند من را گرفتن به این طریق که از اداره ثبت تلفنی گفتن سند خطای ثبتی دارد. من هم چون آدرس با ملک مغایرت نداشت بردم دادم. بعد اداره ثبت بعد از 5 ماه طبق سند من برای اداره راه و شهرسازی سند صادر کرد. راه و شهرسازی سند ارائه داد و شکایت کرده و هرچه من گفتم کسی توجه نکرده و به دفاع از دو ارگان دولتی من را محکوم کردند و دستور تخلیه‌ی ملک را گرفتن. حالا که من یک برگ از کپی واگذاری راه و شهرسازی پیدا کردم از کپی، کپی گرفتم بردم راه و شهرسازی قبول نمیکنه و ادعا داره ساختگی هست. در صورتی که هیچ مدرک و یا پرونده ای در راه و شهرسازی وجود ندارد و با تحقیق فهمیدم یک مقدار از پرونده ها موقع انتقال و جابجایی مفقود شده و گفتن شاید پرونده من بین آن ها بوده. رئیس اداره ثبت خودش رو تبرئه کرده چون میدونست من مدرکی ندارم. فقیهان سند بوده حالا میگه برو راه و شهرسازی دوباره اقدام برای سند کن. من مدرکی دیگر ندارم. هیچ دفاعی ندارم و هزینه پرداخت برای وکیل ندارم. چگونه از خودم دفاع کنم که حقم ضایع نشه در صورتی که اداره ثبت حق این کار را نداشت. اما کسی توجه نکرده. رئیس دادگاه هم گفت میخواستی سندت رو ندی. آیا من میتونم با همین کپی واگذاری اقدام کنم؟ چون خیلی از کلمات ریزش معلوم نیست چی بوده و فقط پلاک، سال، شماره حساب، شماره نامه و مشخصات مالک بهتر خوانده میشود فرم قرارداد واگذاری 20 سال پیش زمین شهری هست. من کجا مراجعه کنم که ثابت بشه تصرف عدوانی نبوده و این کپی مدرکی دال بر ادعا باشد. ممنون میشم جواب بدید. دو سال هست دیوانه شدم. آیا راه و شهرسازی که تا دیروز که من مدرکی نداشتم کپی میخواست و حالا که از خونه پدرشوهرم که اون سال ها با اون ها زندگی میکردیم و در اوج نا امیدی پیداش کردم، چنین ادعای کند؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام...درخصوص اتهام تصرف عدوانی با عنایت به سبق تصرفات شما این اتهام متوجه شما نمی باشد و مسئله ای کاملا حقوقی می باشد که پیشنهاد میکنم از طریق وکیل خبره دادخواستی تحت عنوان اثبات مالکیت.. اقدام کنید