مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت باکره بودن زوجه

سلام، وقت بخیر. ببخشید من چهار سال هست ازدواج کردم. همسرم مشکلات روحی و افسردگی داره. چندین دفعه به روانشناس و مشاور رفتیم و همه تائید کردن که باید دارو مصرف کنه. اما بعد از یک مدتی دارو ها رو کنار گذاشت و به خاطر این شرایط و اعتماد به نفس پایین سالی یک کار عوض کرده و الان با موتورش کار میکنه. به خاطر شرایط ایشون و تاثیر داروها و هم ترسی که من پیدا کردم هنوز من باکره هستم. الان به من میگه مهریه ات رو ببخش تا باهات زندگی کنم و گر نه طلاق بگیریم و من شرط مهریه رو قبول نکردم. میخواستم ببینم در صورت طلاق، مهریه، نفقه و حقوقی که در مورد زن هست، چطوری هست؟ در ضمن خونه ای که زندگی می کنیم، چهار دونگ به نام من هست و دو دونگ رو به نام ایشون زدم و ماشین و موتورش به نام خانواده اش هست. باتوجه به باکره بودن من ایشون میتونه حق و حقوق من رو نده؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تاثیری ندارد مگر در مورد مهریه شما که وفق ماده 109 قانون مدنی، نصف می شود

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید