مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در زمان عقد با مهریه عندالاستطاعه

دو ماه میشه که عقد کردم فاصله سنی ما خیلی زیاده بنده 28 سالمه و خانمم 14 سال و اینکه هنوز خیلی بچه ست و با هم تفاهم نداریم یعنی نمیشه به تفاهم رسید چون اختلاف سنی خیلی زیاد و اینکه تسریع شد در عقد
الان که مهریه بنده 200 میلیون عندالاستطاعه هست چه باید کرد. و اینکه بنده خانمم را در این دو ماه فقط دو بار دیدم یعنی رابطه ی عمیقی یا نزدیکی نداشتیم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت طلاق پیش از نزدیکی نصف مهر به ایشان تعلق میگیرد