مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تهیه مسکن و اثاثیه

باسلام. بنده زوجه هستم. مدت سه سال عقد هستم و همسرم هیچ اقدامی جهت تهیه مسکن و اسباب زندگی مشترک نکرده. یک بار از ایشون بابت ترک انفاق شکایت کردم که یک سال حبس به ایشون تعلق گرفت. دوباره ایشون با اصرار و خواهش بمن قول برگزاری مجلس و زندگی مشترک دادن. منم قبول کردم و بابت شکایتم هیچ اقدامی انجام ندادم تاکنون (رضایتم ندادم) ولی بازهم متاسفانه تو این چندوقت ایشون هیچ اقدامی جهت پرداخت نفقه یا منزل مشترک و مجلس عروسی نکردن. اخرین بارم بنده مورد ضرب و شتم ایشون قرار گرفتم و از منزل پدرایشون خارج شدم. سوال بنده اینه باتوجه به اینکه فعلا قصد جلب ایشون بابت ترک انفاق ندارم, بنده زوجه این حقو دارم یک اظهارنامه جهت برگزاری مجلس و تهیه اثاث و مسکن مناسب شئونات خانوادگی خودم تهیه و برای ایشون ارسال کنم؟
اینکه ما تو دو شهر مختلف زندگی میکنیم. مشکلی نداره محل سکونت همسرم اینکار رو انجام بدم?
این اقدام در صلاحیت کدوم دادگاهه؟ میتونم از طریق دفاتر قضایی الکترونیک اینکار انجام بدم?
ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
ارسال اظهارنامه هیچ منع قانونی نداره و در هر شهری نیز امکان پذیر بوده و مهم دادن آدرس صحیح مخاطب میباشد.
بله از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

علی اکبر باقری ندوشن

علی اکبر باقری ندوشن :

با سلام
شما میتونی در دادگاه محل زندگی خودتون یا دادگاه محل زندگی شوهرتون و یا دادگاهی که سندذازدواج تنظیم شده طرح دعوا کنید.