مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن مسکن

سلام ارض ادب واحترام منو مادشوهرم توی یه حیاط زندگی کرده و خورد و خوراکمون یکیه مادرشوهرم به شدت اذیتم میکنه در زندگیم دخالت کرده و زندگی آرامی ندارم پسر بچه هفت ماه هم دارم الان هم خانه پدر هستم شوهرم راضی به جدا کردن خانه نیست درحالی که نمیخام مسکنی جدا اجاره کند فقز میخام ورد و خروج خانه را جدا کرده و خرد خوراک خانه را جدا کند ولی راضی به این کار نیست ایا شکایت جدا کردن مسکن کنم دادگاه رای را به من خاهد داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و از زوج بخواهید منزل مستقل تهیه کند
اگر اقدام نکرد دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید.
برای نفقه خود و فرزندتان نیز می توانید دادخواست بدهید که طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری حکم به پرداخت نفقه صادر خواهد شد.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید می توانید مهریه خود را نیز مطالبه کنید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه را مطرح نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تهیه منزل مستقل به طرفیت همسر خود را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید
ابتدا توصیه بر این است که از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید و اگر نتیجه‌ای حاصل نشد سپس اقدام به طرح دعوی کنید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

طرح دعوی نفقه و مسکن
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، در ابتدا موضوع را با صلح و سازش تمام کنید ولی در خصوص سوالتون برای مراجعه به دادگاه بله میتوانید اقدام کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز تنها در صورت ارائه ی دادخواست تمکین از طرف شوهر شما میتوانید در جلسه ی دادگاه این مطلب رو بیان کنید و دادگاه در تصمیم خود به نفع شما حکم صادر میکنه و در حال حاضر شما باید دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست الزام به تهیه مسکن جداگانه دهید

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام بله میتوانید،دادخواست بدید و مسکن جدا را تقاضا کنید .