مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن و اثاثیه منزل

سلام. من زوجه هستم و 1 سال و 3 ماهه در عقد هستم زوج با خانوادش مشکل داره و هیچ کمک مالی بهش نمی‌کنند و او هم همیشه این موضوع را می‌گوید و یادآور می‌شود بدون کمک نمیشود زندگی برای من درست کند در حال حاضر خونه پدر و مادر من زندگی می‌کنیم توی اتاق من زندگی برای من بسیار سخت شده و رفتارش با من نمیخونه و اختلافات شدیدی پیدا کردیم طوری که بنده درمانده و عاجز میشوم و گاهی حتی فکر خودکشی می افتم و احساس میکنم گیر کرده ام و خانواده ام مخالف طلاق هستند و با خانواده خودم هم سخته زندگی کنم و برایم ایجاد عذاب شده و زندگی برایم سخت است زوج هیچگونه مراسمی اعم از خواستگاری یا عقد یا هرچیز دیگری برای بنده فراهم نکرده هیچگونه اثاثیه تهیه نکرده و هیچ منزل مستقلی هم نداریم و برای من سخت است و هر زمان که صحبتش را میکنم طوری رفتار می‌کند انگار درخواست من زیاد و اشتباه است حتی حلقه طلا هم نخریده است و همیشه من را تهدید می‌کند که طلاق از طرف زن سخته و تونستی برو بگیر میخواستم ببینم میتوانم اورا ملزم به تهیه ی مسکن و اثاثیه کنم و اینکه برایم مراسم در حد خانواده ام بگیرد یا در غیر اینصورت ملزم به طلاق بنده شود یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر امکان ادامه زندگی مشترک برای شما وجود دارد می توانید زندگی کنید.
در غیر این صورت می توانید دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل در شأن زوجه با اثاث منزل بدهید و نفقه خود را نیز مطالبه کنید اگر نفقه را پرداخت نکرد می توانید دادخواست طلاق بدهید.
اگر زوج دادخواست الزام به تمکین داد، در صورتی که باکره هستید می توانید با استناد به حق حبس تمکین نکنید تا مهریه را شما را کامل پرداخت کند.
مهریه خود را نیز می توانید از طریق دفترخانه ای که عقد کردید مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید و اگر اموالی نداشته می توانید با اخذ گواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از طریق دادگاه مهریه را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید دادخواست الزام به پرداخت نفقه بدهید زوج وظیفه دارد خانه در شأن شما همراه وسایل زندگی فراهم کند در غیر اینصورت میتوانید دادخواست طلاق دهید اگر از زمان حکم دادگاه شش ماه بگذرد و نفقه ندهد طلاق با استناد به این مورد امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست نفقه دعید تا میزان دقیق ان کارشناسی شود و زوج مکلف به پرداخت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل در شأن زوجه و همراه با تمام وسایل تهیه نماید

بهتر است قبل از اقامه دعوا ، به مشاور خانواده مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست مطالبه نفقه و تهیه مسکن مستقل تنظیم نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر و جامع تر با بنده تماس بگیرید تا صحبت مفصلی با همدیگر داشته باشیم با تایپ دو خط نمی توان متاسفانه راهنمایی کاملی ارائه نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید در ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید که منزل مستقل به همراه وسایل تهیه نماید و سپس دادخواست تهیه منزل مستقل و وسایل زندگی را مطرح نمایید علاوه بر اینکه می‌توانید علاوه بر این مورد پرونده دیگری با موضوع مطالبه نفقه از طریق شورای حل اختلاف نیز مطرح نمایید اگر نفقه شما را پرداخت نمی‌کند از طریق کیفری نیز می‌توانید اقدام نمایید با توجه به این سه فقره شکایت در صورتی که منجر به صدور رای قطعی گردد تحت عنوان عذر و حرج دادگاه خانواده شما را طلاق میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست برای تهیه مسکن مستقل و علیحده بدهید.

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛ بله ایشان به عنوان زوج ، موظف به تهیه ی مسکن و اثاثیه می باشد و این امر از ارکان نفقه می باشد و زوج‌باید نسبت به تهیه ی آنها اقدام نماید .

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادخواست مطالبه نفقه و مسکن مستقل بدید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا شکایت کیفری ترک انفاق بکن و به خونه پدرتان راهش نده اون ادم کلاشیه که باید ادب شود و در این خصوص با پدرتان صحبت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول اینکه چرا با همچنین شرایطی ازدواج کردید ثانیا اگر زناشویی نکردید میتونید خونه پدر نفقه بگیرید ثالثا وی را بیرون کنید و مهریه خود را اجرا بگذارید و اگر نداد جلب وی را بگیرید و در صورت عدم توان پرداخت نفقه میتوتید طلاق بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله قانونا میتوانید از طریق دادگاه شوهرتان را الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت جهت زتدگی مشترک بکنید ولی الزامی به برگزاری مراسم جشن وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
قبل از ازدواج مگر در سلامت عقلي و شعور اجتماعي خود يا ايشان ترديد داشته ايد
و بدون بصيرت و بينايي ازدواج كرده ايد؟؟
ازدواج قرارداد اجتماعي و جدا شدن و طلاق نيز
برهم زدن اين قرار اجتماعي است
و در شرايط اعلامي كه غير قابل تحمل شده اگر عسر و حرج واقعي باشد
دادگاه خانواده گواهي عدم امكان سازش و به لحاظ عسر و حرج زن صادر مي نمايد
و ميتوان طلاق گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان الزام به تهیه منزل مستقل وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله دادخواست الزام به تهیه مسکن و اثاث مطرح نمایید می توانید حقوق مالی خود از جمله مهریه و نفقه را نیز مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید درخواست نفقه کنید و الزام به تهیه منزل مستقل و اثاث البیت نمایید .‌اگر انجام نداد به راحتی می توانید طلاق بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دادخواست مطالبه نفقه و الزام به تهیه مسکن مستقل بدهید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، دادخواست نفقه و تهیه منزل مستقل با اثاث البیت مطرح کنید ، در صورت صدور رأی دادگاه و عدم پرداخت نفقه تا شش ماه و تهیه مسکن و اثاث البیت شما میتوانید به استناد رأی و اثبات عسر و حرج دادخواست طلاق ارائه دهید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مسکونی مشترک به همراه اثاثیه زندگی بدهید اگر باکره هستید می توانید تا زمانی که مهریه به شما تمام و کمال تسلیم نشود از ایشان تمکین نیزنکنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به پرداخت نفقه بدهید

زوج وظیفه دارد خانه در شأن شما همراه وسایل زندگی فراهم کند در غیر اینصورت

میتوانید دادخواست طلاق از باب عسرو حرج و ندادن نفقه دهید

اگر از زمان حکم دادگاه شش ماه بگذرد و نفقه ندهد طلاق برایتان میسر خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تهیه مسکن مناسب و لوازم اولیه زندگی با مرد است و شما میتوانید با توجه به این شرایط بدلیل وجود عسر و حرج درخواست طلاق بدهید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بهتر است در این زمینه حتما بطور مفصل با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید