مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام. من پاهایم پرانتزی بود و معاف از رزم شدم. اعتراض دادم و رفتم کمیسیون عالی تهران و معاف نشدم. تازگی هم مشکل و اختلالات اعصاب روان دارم که باز معرفی به کمیسیون باز شدم و این هفته کمیسیون دارم. تا حالا هم سابقه بستری ندارم و قرص هم مصرف نمیکنم ولی بدنم رو تیزی زدم. آیا معاف میشم یا نه؟

پاسخ ها :

معافیت سربازی به دلیل بیماری اعصاب و روان معافیت از خدمت کمیسیون پزشکی سربازی بیماری اعصاب و روان خدمت سربازی سربازی