مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بیمه کارگر در صورت فوت کارفرما

سلام. بنده 5 سال هست بیمه تامین اجتماعی کشاورزی هستم. کارفرمای من پدرم بود. متاسفانه دو ماه پیش پدرم فوت کرده. حالا میخوام بدونم بیمه من چی میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه فوت کارفرمای شخص حقیقی موجبات تعطیلی کارگاه شود از مصادیق موضوع ماده 15 قانون کار تلقی میگردد.
– در صورتیکه قطع رابطه کاری کارگر ناشی از فوت کارفرما ودر نتیجه تعطیلی کارگاه باشد و بنا به تشخیص مراجع حل اختلاف امکان بازگشایی کارگاه وجود نداشته باشد در این صورت کارگر استحقاق دریافت مزایای پایان کار و … را خواهد داشت .
-کارگر با طرح دادخواست علیه وراث قانونی می تواند خواسته خود را در مراجع حل اختلاف اقامه نماید .
– با توجه اینکه قطع رابطه کاری کارگر با کارگاه ناشی از غیر ارادی بودن کارگر حکایت دارد بنابراین در صورت داشتن سایر شرایط مندرج در ماده قانون بیمه بیکاری ، مشمول حمایت های این قانون خواهد شد .