مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

سلام بنده 14سال در مغازه جوشکاری پدرم کار میکردم و بیمه کارگری مشاغل سخت دارم با فوت پدر وضعیت بیمه و پروانه کسب و مطالبات کارگری من به چه صورت است ؟ نمیخواهم بیمه ام و بازنشستگی ام خراب شود متمایل به ادامه کار هستم حصر وراثت و انتقال کارگاه چه تاثیری بر اینده شغلی من دارد ایا مغازه را وراث میتوانند تعطیل کنند

پاسخ ها :

حسین یوسفی

جناب آقای حسین یوسفی :

اگر جزو مال مرحوم باشد وراث می توانند تقاضای تقسیم نباشد نمایند

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : 1- از طریق پرداخت بیمه خویش پرداخت بیمه ات را پرداخت کنید
2- تا زمانی که تمامی وراث اجازه کار می دهند کار کن و سهم آنان را پرداخت پرداخت نماید و اگر توانستید رسید کارکرد اخذ نماید
3- چنانچه خواستن کارگاه را ببندن ( یعنی سهم الارث را می خواستن ) با سهم الارث خود کار گاهی را اجاره کن و به کارت ادامه بده و پروانه کسب نیز می شود به نام شما جدید صادر شود