مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال ارثی

با سلام.
در سال 95 پدرم که بیماری صعب العلاج داشتند تمامی مایملک خود را ( با مال الصلح به مبلغ 50 میلیون تومان ) به یکی از برادرانم صلح نمود که طی آن برادرم حق واگذاری و فروش موارد صلح به غیر را داشت. در همین راستا در اقرارنامه ای برادرم اعتراف نمود که اموالی که بر اساس صلح نامه به ایشان صلح نموده متعلق به برادران و خواهران ( با ذکر اسم ) بوده و موظف به تقسیم اموال می باشد. متاسفانه فقط کپی صلح نامه و اقرارنامه موجود است. اما فردی که اقرارنامه را تنظیم کرده و افرادی که در هنگام تنظیم صلح نامه حضور داشته اند، موافقت کرده اند که شهادت دهند. آیا با این کپی صلح نامه و اقرارنامه و شهادت افراد حاضر در آن جلسه، میشود اقامه دعوا علیه برادرم کنیم؟
سپاسگزارم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

تقسیم اموال ارثی صلح اموال به فرزند اقرارنامه تقسیم ارث تنظیم صلح نامه برای اموال اقرارنامه ارث ارث پدری ارث پدر صلح نامه اقرارنامه ارث