مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن اموال و شراکت در مغازه

با سلام. بنده و 2 تا برادرم بزرگترم از سن 15 سالگی با سرمایه پدرم و مغازه پدرم شروع به راه اندازی سوپر مارکتی کردیم و بعد از چند سال مغازه انبار و خانه خریدیم، سند مغازه ها بصورت 2 دنگ و چهار دنگ است و بنده از اون چهار دنگ وکالت تام دارم اما بخاطر مشکلات شهرداری نمی تونم درخواست سند بکنم و برادر ها هم دنبال رفع مشکلات نیستن ، بنده هیچ برداشت خاصی از مغازه ندارم و مجبور شدم جایی استخدام شوم برای گذراندن زندگی، به چه نحو میتونم اموالم و حق زحمت و کسب این 17سال رو مطالبه کنم ،در ضمن بقیه املاک سند ها بصورت 3 تا 2 دنگ تقسیم شده اند که آنها هم در اختیار برادران من هستن و جواز کسب مغازه به اسم پدرم هست اما چک و دستگاه پوز به اسم برادر بزرگترم می باشد

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
میتوانید مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت انها مطرح نمایید و برای جدا کردن سهم خود درخواست فروش بدهید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،میتوانید از سایر شرکا مطالبه اجرت المثل نمایید ویا درخواست فروش مال مشاعی بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نسبت به میزان سهم خود از مغازه و انباری می توانید اجازه دریافت کنید و اگر قصد فروش سهم خود را دارید می توانید سهم خود را بفروشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقسیم ترکه و دستور فروش مال مشاع غیر قابل افراز بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مغازه جز ماترک پدر میباشد شما باید دادخواست تقسیم ترکه و
اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت متصرف اقامه نمایید و
و میتوانید دادخواست مهروموم ترکه را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید