مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد نام خانوادگی

سلام.
مدتی هست نام خانوادگی خودم رو عوض کردم. ولی الان پشیمون هستم. چون خواهر و برادرانم تغییر ندادن.
دچار افسردگی شدید شدم و از نظر روحی مشکل پیدا کردم. چه راهی هست که من بتونم به نام قبلی برگردم یا این که حداقل نام خانوادگی مادرم رو برگزینم؟
دچار مشکلات روحی روانی شدیدی شدم. آیا راهی هست؟
از طریق دادگاه میشه یا هر راهه دیگه ای من چه کاری میتونم بکنم؟ لطفا کمک کنید. کسی میتونه وکالت من رو به عهده بگیره؟

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی با بنده مشکل خود را رفع نموده وراهکار لازم را دریافت کنید.