مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد نام خانوادگی به نام خانوادگی سابق

چندسالی هست که فامیلیمو عوض کردم و الان به مشکل جدی برخورد کردم گفتن اگه نامه از روانشناس بگیری میتونیم تغییرش بدیم به قبلی ولی من راهشو بلد نیستم اگه راهی باشه ممنون میشم تا اونجایی که میتونید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فامیلیتو عوض کردی پشیمان شدی دوباره می خواهی به قبلی تغییرش بدهی
که امکان پذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما یک بار این اقدام را انجام داده‌اید و مجدد امکانپذیر نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغییر مجدد نام غیرممکن است و فرد در طول زندگی فقط میتواند یکبار نام و نام‌خانوادگی خود را تغییر دهد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

برای تغییر نام خانوادگی باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اما توجه داشته باشید اصولا تغییر نام خانوادگی یک بار در طول زندگی امکان پذیر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
شما یک بار این اقدام را انجام داده‌اید و مجدد امکانپذیر نمی‌باشد