مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در دوارن سربازی

سلام. من سرباز نیروی انتظامی هستم. بعد از ساعت کاری بی اجازه موتور سیکلت ستاد را برداشتم و رفتم نان بگیرم. برگشتنی یک ماشین به من زد و ساق پای من شکست. حالا جرم من از بی اجازه برداشتن موتور رسیکلت چی میشه؟ خودم هم ده روز مونده خدمت سربازی ام تموم بشه.

پاسخ ها :

تصادف در دوران سربازی تصادف با موتور سیکلت ستاد تصادف در سربازی تصادف