مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

باسلام خدمت وکلای گران قدر سوالی درباره غرامت سربازی داشتم من دوسال قبل تصادف کردم پای چپم از ناحیه ران بطور وحشتناکی شکسته الانم پلاتین داره و از ناحیه انگشتان پا دچار قطعی چهار انگشت پا که سه تاش بطور کامل یکی یک بند اون یه انگشت صافمم از کار افتاده بمن کمیسیون پزشکی 42درصد غرامت زده خواستم ببینم حدود چقدر میشود درضمن تصادفم حین مراجعه به یگان خدمتی بود پاسخی شفاف بدین ممنون میشم.

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
حدود ٩٧ ميليون تومان ديه به شما تعلق مي گيرد
با توجه به اينكه در حال ماموريت نبوديد نمي توانيد از امتيازات جانبازي استفاده كنيد