مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به سرقت

سلام ببخشید همسر من 5 ماه پیش به همراه پسرعمه اش برای خرید اسپری اسم اخرشب میرن بیرون مامور بهشون گیر میده شوهر من بی خبر از همه جا متوجه میشه 4 گرم شیشه همراه پسرعمه اش هست که متاسفانه بازداشت میشن، ماشین هم توقیف میشه بعد از کلی دوندگی شوهرم چون سابقه نداشته ازاد میشه حکم ازادی ماشین رو میگیریم و ماشین و ازاد میکنیم، اما وقتی برای گرفتن وسایل داخل ماشین که مربوط به کار همسرم هست به کلانتری مراجعه کردیم وسایل و تحویل ندادن و گفتن شاکی داره، سنگ فرز و جعبه ابزار و باند و امپیلی بودن، چندین بار مراجعه کردیم که گفتن شما برید هر موقع قاضی بخواد از دادگاه براتون پیام میاد یا خبری شد ما بهتون زنگ میزنیم، فاکتور سنگ فرز و استشهادیه محل کسب شوهرم و اماده کرده بودیم واسه دادگاه یک ماه گذشت و خبری نشد باز دوباره رفتیم کلانتری که گفتن قاضی حکم داده وسایل به شاکی داده بشه درصورتی که حتی یک ابلاغیه یا پیامکی برای ما نیومده ما حتی شاکی هم ندیدیم، از مامور شکایت کردیم اونم تهدید کرد حکم جلب شوهرم و میگیره نمیدونم چکار کنیم وسایل واقعا مال کارش هست و نمیشه با این اوضاع اقتصادی دوباره خرید، از طرفی میترسم شکایتم و پیگیری کنم که جرمی ببندن به همسرم راهنماییم کنید خواهشااا ممنونم

پاسخ ها :

حسین عابدي اندراب

حسین عابدي اندراب :

استان :

باسلام. شما صورتجلسه کلانتری مربوط به اون شبی که شوهرتون بازداشت شده رو از کلانتری بگیرید و اگر ندادن از طریق دادسرا اقدام به اخذ صورتجلسه کنید. اگر وسایل شما در صورتجلسه پاسگاه قید شده باشه و شما موقع تحویل خودرو وسایل رو تحویل نگرفته باشین و امضا هم نداده باشین، میتونید از طریق شکایت از مامور در دادسرا و هم از طریق بازرسی نیروی انتظامی موضوع رو پیگیر بشین.