مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی گردو و گلابی

سلام
به اینجانب به دروغ و آگاهی تهمت دزدی پنج هزار عدد گردو و هشتاد کیلو گلابی زده شده و در دادیاری به علت عدم اثبات و ادله کافی منع تعقیب شدم و بعد تهمت زننده را شکایت کردم
دادیاری این دفعه برای آن منع تعقیب صادر کرده
حال در قانون ایران و یا اسلام هرکس می تواند به دروغ به دیگری همین تهمت را بزند بعد هم قرار منع صادر شود و در اینجا آبرو و وقت و هزینه های متحمل شده چه می شود ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با احراز سونیت امکان طرح شکایت وجود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اثبات افترا باید مشخص شود که طرف شما سونیت داشته و با اینکه دلیلی بر علیه شما نداشته اقدام کرده و در مورد شما حتما چنین چیزی اثبات نشده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه شکوایبه افترا و اعاده حیثیت ، باید ایشان سؤ نیت داشته باشد و سؤنیت ایشان احراز و اثبات گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید نسبت به ان اعتراض کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای تحقق بزه افترا نیازمند سوء نیت متهم است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با عنوان افترا و اعاده حیثیت درخواست رسیدگی و مطالبه ضرر و زیان مادی و معنوی را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر روی باید سونیت اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت باقیست به رای اعتراض کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با عنوان افترا شکایت کنید