مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سند مشاع تک برگ

سلام زمینی را با سند مشاع تک برگ خریدم و با پروانه ساختمان ساختم و الان سکونت دارم جدیدا یک ابلاغیه از طرف کسی که هیچ کس از همسایگان هم شناختی ندارند مبنی بر ابطال اسناد ما مطرح شده که در یک شعبه رای به عدم استماع دادند مجددا در شعبه دیگری دادخواست داده و حالا از ما خواسته شده با اسناد و مدارکمون برای رسیدگی به دادگاه مراجعه کنیم میخواهم بدانم اعتبار این سند تک برگ مشاع چقدر است ؟ در ضمن من در اواخر مراحل اداری گرفتن سند ششدانگ هستم و یکی از همسایگان نیز سند ششدانگ دارد این فرد یک مرقومه دارد که ادعا میکند 247 متر از 1400 متر باید به نام ایشان بشود ولی در مرقومه نه متراژ مطرح شده نه تعهد ی داده شده و ادعا میکند سال 90 این مرقومه نوشته شده اما سال 47 یک سند به نام ح.ز است که فعلاهم فوت شده و ورثه هم اظهار بی اطلاعی میکنند البته من از شخصی خریدم که سال 92 در دفترخانه 603 متر میخرد بعد تفکیک میکند و سند تک برگ میگرد و میفروشد که من 173 مترش را خریدم حالا باید چی کار کنم ؟ ایا این سند مشاع تک برگ معتبر است ؟ ممنون

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.بله دسند طبق قانون معتبر است .ولیکن باید در دادگاه ارجاع شود به کارشناس تا تطبیق داده شود مدارک شما ومدارک طرف مقابل. در صورت تمایل با بنده جهت مشاوره تماس بگیرید.