مشاوره حقوقی رایگان - ثبتی سند مشاعی ورثه ای

سلام. مقدار نیم شعیر از دو نیم شعیر سهم مشاعی ورثه با سند رسمی خریداری کردم. چگونه میتوانم سند تک برگ مشاعی بنام خودم بگیرم ؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

با مراجعه به اداره ثبت و پس از نقشه برداری

یک وکیل

همه وراث را طرف دعوا قراردهید وطرج دعوا کنید علیه همه وراث

ایران صیدالی

سرکار خانم ایران صیدالی :

سلام باید فروشنده با حضور دردفتر اسناد رسمی به شما انتقال دهد ویا وکالت در انتقال دهد که شما منتقل کنید،وبا مراجعه به اداره ثبت سند تک برگ بگیرید؛درغیر این صورت از طریق دادگستری برای انتقال مراجعه کنید