مشاوره حقوقی رایگان - زمین های خارج از محدوده

با سلام مادر من در سال 82 اقدام به خرید زمین نموده است به متراژ 180مترمربع که زمین ها پلاک بندی شده است و به افراد زیادی به فروش رفته است. درحال حاضر ساخت مسکونی تعدادی در انجا انجام شده با امکانات کامل آب برق و گاز. اخیر اداره ثبت اقدام به صدور سند تک برگی شش دانگ میکند. که پشت سند این جمله نوشته شده است. (طی نامه شماره .... این منزل مسکونی در احاطه جهاد کشاورزی نمیباشد) در ضمن منزل فوق به گفته شهرداری خارج از محدوده میباشد. یعنی کشاورزی میباشد. آیا جهاد کشاورزی میتواند حکم تخریب را بدهد؟ شهرداری موقع ساخت حدود یک سال پیش حکم تخریب را داد که ما اعتراض کردیم و دیگه خبری نشد. با این اوصاف آیا ما دچار مشکل خواهیم شد. با تشکر

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

اگر افراز شده اند تک برگ صادر شده و مشاع نیست پس این جز اراضی کشاورزی نیست ضمنا شهرداری در خصوص کاربری کشاورزی نمی دونه معترض باشه این اداره کشاورزی است که در صورت تغییر کاربری بدون مجوز می تونه اعتراض کنه