مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام.
من جایی مشغول به کار بودم که با توجه به وظایفم کارفرما وسایلی رو به من تحویل داده بود ( موبایل، سیم کارت، فلش و یک ابزار اندازه گیری)
کار من هم جوری بود که بایستی گاهی اوقات از شرکت میرفتم بیرون ( برای نظارت روی کار پیمانکار ها) و اون لوازم هم اون جا لازمم بود.
جمعه دو هفته پیش کارفرما با من تماس گرفت و گفت دیگه از فردا نرم سرکار چون روز قبلش درخواست حق فنی کرده بودم.
من هم در واتساپ به او پیام دادم که پس حساب کتابمون رو انجام بده و تاریخی رو مشخص کن که بیام لوازم رو تحویل بدم. و اسم تک تک لوازم رو هم نوشتم. یک ساعت بعد هم جواب داد که به من اطلاع میده.
10 روز بعد ابلاغیه کلانتری واسم اومد و متوجه شدم به جرم سرقت همون لوازم از من شکایت کرده.
در جلسه دادگاه پرینت اسکرین شات از پیام هامون در واتساپ معتبر هست؟
الان که ابلاغیه کلانتری واسم اومده، اگر برم اظهارنامه برایش بفرستم تاثیر مثبت داره برای من؟ یا چون ابلاغیه رو گرفتم دیگه دیر شده و فایده نداره.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

شما در دادگاه از خودت دفاع کن