مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد پرداخت دیه

با سلام. من در اداره برق شهرستان کوهبنان از استان کرمان کار میکنم. در سال 95 دچار حادثه شدم و 13 جا از بدنم شکست از جمله مچ دست چپم هفت جا.
در سال 96 تشکیل پرونده بیمه مسئولیت دادم و قرار بود هفتاد درصد دیه به من بدهند اما الان بعد از نزدیک به چهار سال است که فقط 25 میلیون به من داده اند. من چه کار باید بکنم تا خسارت دیرکرد را هم بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام طبق قانون دیه به نرخ سال پرداخت باید محاسبه بشه و اگر بیمه ادعای سقف پرداخت رو کنه کاملا اشتباهه و شما باید دادخواست بدید علیه بیمه