مشاوره حقوقی رایگان - رد استخدامی در سپاه در صورت کاهش شنوایی

سلام. آیا در معاینات استخدامی سپاه شنوایی سنجی، در برگ اش بنویسند افت ملایم گوش راست و افت نسبتا شدید گوش چپ. در کمیسیون پزشکی رد میکنند؟

پاسخ ها :

رد استخدامی در سپاه در صورت کاهش شنوایی رد استخدام در سپاه رد شدن در معاینات پزشکی استخدامی کمیسیون پزشکی شنوایی سنجی برای استخدام استخدام در سپاه استخدام