مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی سر

سلام، خسته نباشید. من دیروز تصادف کردم که سرم شکسته و سه تا بخیه خورده و زیر لب پایینم پاره شده و چهار تا بخیه خورده. میخواستم بدونم میزان دیه ک به من تعلق میگیره چقدر هست؟
ممنون.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

سلام دوست عزیز
میزان دقیق صدمات وارده را پزشکی قانونی اعلام میکند و بعد از آن میزان دقیق درصدهای دیه هم در شعبه اجرای احکام مربوطه انجام می پذیرد.