مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی سر

سلام. من در سال 99 تصادف کردم و سرم شکست و در پزشک قانونی نوشته که شکستگی سر و فرو رفتگی و تخلیه و خونمردگی و برداشت قسمتی از استخوان جمجمه سر (منقلع _ارش) ببخشید اون وقت دیه من چقدر میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

منقله (جرح به گونه‏اى باشد كه نياز به انتقال استخوان از جايى به جاى ديگر شود) ـ ديه: پانزده شتر یعنی پانزده صدم دیه کامل که میشود نتیجه محاسبه :

دیه :
495،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ویژگی ها :
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 15