مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم از زمین

با سلام.
من 20 سال پیش زمینی روستایی را با پلاک خریداری کردم و فروشنده به نام من وکالت زد. به تازگی یک نفر مدعی شده است که پلاک دیگری در همین زمین وجود دارد که تقریبا نصف زمین را شامل می شود و مال اوست که البته در ثبت هم هست و شکایت کرده. اما همه اهالی شهادت می دهند که زمین از قدیم دست همان فروشنده بوده و این نفر جدید هیچ زمینی در آن حوالی نداشته. میخواستم بدونم این پرونده چطور پیش میره و در نهایت آیا زمین رو نصف میکنن یا نه؟ شهادت اهالی تاثیری دارد یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

موضوع مطروحه تعارض اسناد به نحو جزیی است.مسیر و نحوه صدور اسناد معارض بسیار در نتیجه دعوی تاثیرگذار است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد به كاداستر ثبت اسناد رسمي مراجعه فرماييد