مشاوره حقوقی رایگان - زمین پدری

سلام ، مادر بزرگه من 14 ساله پیش که در صحت و سلامت بود یک زمینی را به دوتا دختراش بخشیده و دوتا از سه تا داییام امضا زدن و مادر بزرگم هم امضا و اثر انگشت زده و بزرگای روستا هم امضا زدن ، و شورای اون روستا هم امضا و اثر انگشت زده و در برگه هم نوشته شده که این برگه قانونی میباشد
حالا الان همه ادعا دارن که ما هم باید سهم ببریم، مادر بزرگمم فوت کرده
خواستم بدونم که ایا داییام و خاله هام واقعا میتونن کاری کنن یا نه ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در حضور شهود هبه صورت گرفته باشد خیر

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید برگ عادی هبه به موجب حکم دادگاه تنفیذ گردد تا موجبات اثر بخشی داشته باشد در غیر اینصورت جزو ما ترک محسوب شده و بین وراث تقسیم میشود.