مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در پرداخت چک

سلام. من هشت سال پیش چک ضمانت لوازم خانگی به مبلغ یازده تومن برای یک دوست کشیدم که اون هم تا حالا قسط نداده و فراری هست. چک من هم برگشت خورده. حالا فروشنده مدعی هست که پشت فاکتور نوشته شده هر روز نیم درصد جریمه تاخیر داره و حالا شده صد و سی میلیون. چقدر صحت داره حرفش و اصلا من باید چی کار کنم که کمتر متضرر بشم؟ ممنون .

پاسخ ها :

فاطمه قره حسنلو

فاطمه قره حسنلو :

سلام پشت فاکتور رو شما امضا نکردید و در این زمینه علیه شما نمیتونه طرح دعوا کنه و نیم درصد خسارتی رو که نوشته شده از شما مطالبه کنه