مشاوره حقوقی رایگان - جريمه تاخير در پرداخت چك

با سلام
٢عدد چك دست شخصي داشتم ١٠ سال پيش برگه شده
بعد از ١٠ سال اقدام قانوني كرده است تقاضاي دريافت اصل و جريمه تاخير از تاريخ چك را كرده است
ايا قاضي از زمان ثبت شكايت جريمه تاخير را محاسبه ميكند يا از تاريخ برگشت چك؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
هيچكدام . از تاريخ سررسيد چك . مشروط بر اينكه شما ثابت نماييد كه در تاريخ چك مبلغ مندرج در آن در حساب بوده و خود دارنده چك اقدامي جهت وصول ان نكرده است

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام با توجه به شقوق متعددی در ماهیت این موضوع نیاز به رفع ابهام از سوال است چرا که در برخی مواقع به دلیل وجود مرور زمان در چک امکان مطالبه وجه این سند متغییر در نتیجه زمان تاخیر تادیه یا امکان مطالبه آن متفاوت است لذا به وکیل خود مراجعه نمایید