مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط وراث

سلام، وقت بخیر. ببخشید مزاحم شدم.
من یک منزل داشتم که به خاطر وام بنیاد شهید به اسم مادر منتقل کردم. البته ابتدا قولنامه بود بعد سند دار شد و این‌ کار را کردم. بعد از چند سال مادرم 5 دانگ را به شهادت برادرم در محضر به من برگرداند و یک دانگ به اسم خودش ماند. این جابجایی سند در سال 88 رخ داده. میخواستم بدانم که آیا بعد از فوت مادرم خواهر های من میتوانند برای آن 5 دانگ اقدام کنند که بخواهند بگویند که مادرمان را گول زده یا این طور ادعاهایی؟

پاسخ ها :

ادعای مالکیت ملک توسط وراث انتقال ملک از مادر به فرزند سهم ملک مشاع مالکیت ملک