مشاوره حقوقی رایگان - ابطال توافق نامه با شهرداری

با سلام.
به استحضار می رساند که زمینی در سال 1375 به متراژ 350 متر در طرح تعریض شهرداری به عنوان خیابان قرار گرفته و توافق نامه ای با شهرداری انجام گرفت ولی جواز ساخت صادر نشد. چون این توافقنامه یک طرفه به نفع شهرداری بوده. آیا الان میتوان توافقنامه رو ابطال کرد و توافق جدید به نرخ روز با شهرداری انجام داد؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود،شما به اداره مربوط مراجعه وپیگیری کنیدبه نظر من قابل ابطال نیست اما بازهم از مرجع مربوط پیگیری کنید