مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق جانبازی

سلام. قانون جامع ایثارگران مصوب مجلس تائید شورای نگهبان و ابلاغ رئیس جمهور به بنیاد شهید جهت اجرا تبصر 2 ماده 39 قانون جامع ایثارگران چرا قانونی که تصویب شده تا سال 90 حقوق جانبازی میگرفتم از سال 91 حقوق قطع شده. مراجعه کردم گفتند شما کارمند دولت هستین حقوق جانبازی تعلق نمیگیرد. من جانباز حالت اشغال هستم. حکم حالت اشغال دارم. چه ربطی دارد. حتی دوستانم حکم بازداشت آقای ... را گرفتند جهت اجرا ایشان مریض بودند با وساطت آقای ... تعهد دادند حقوق ما برقرار شود. تاکنون نشده. چی کار کنیم؟ راهنمایی کنید. فراخوان دادیم 21 بهمن در تهران همه جانبازان اعلام آمادگی کردند. تو را خدا جواب ما را بدین. من جانباز 50 درصدهستم. الان کار افتاده شدم. مردن حق هست بهتر هست در فراخوان 21 بهمن در تهران بمیرم. کمک کنید ما به حق مان برسیم. ممنونم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر فرد فقط یک حقوق می تواند بگیرد وبابت ایثارگری شما فوق العاده ایثارگی به حقوق حالت اشتغالتان مزید گردیده است